Semnarea de către Universitatea din București a Cartei Diversității din România nu este deloc întâmplătoare. Ea vine să confirme, și de data aceasta, misiunea ferm asumată de instituția noastră cu privire la promovarea multiculturalității și diversității în cadrul comunității noastre academice. Pe lângă strategiile de incluziune și de sprijin al categoriilor defavorizate pe care le implementează și le promovează constant, Universitatea din București se află și într-un permanent proces de adaptare și de internaționalizare care presupune tocmai promovarea diversității culturale și lingvistice a unei comunității academice tot mai cosmopolite.

Citește mai departe...

MSD Romania has proudly joined the Romanian Diversity Charter since we believe that fostering an inclusive & equitable environment where our diverse workforce feels valued is fundamental to our company’s success. It is diversity that fuels our power to innovate, while inclusiveness enables us to achieve our purpose of saving and improving lives and to foster an equity culture.  

Citește mai departe...

We have always been true believers in the power of diversity and of how this can bring unity in our communities. That is why, on the occasion of Beenear’s 18th anniversary, we thought of no better gift to properly institutionalize this trait of ours, by signing the Romanian Diversity Charter.

Citește mai departe...

Irina Văcărean, Președintele Asociației Sportive Mereu Împreună pentru Oameni (ASMIO), a declarat:

Suntem bucuroși și onorați să ne alăturăm astăzi Cartei Diversității din România! Activitatea zilnică a organizației noastre are ca principiu fundamental acceptarea diversității și promovarea acesteia, transformând-o într-un avantaj.

Citește mai departe...

Viața fiecăruia este o poveste, iar frumusețea acestei lumi stă tocmai în unicitatea modului în care fiecare persoană alege să o scrie. Cred că este foarte important să prețuim omul pentru curajul de a fi autentic și diferit, pentru că valorificarea diferențelor care ne aduc împreună este nu numai un izvor de creativitate, dar și speranța vie că putem construi o lume mai bună.

Citește mai departe...

Diversity & Inclusion are firmly anchored in our core values. As the inventor of modern skin care, we at Beiersdorf strive to make everyone feel comfortable in their own skin. The variety of our trusted brands and care products reflects the uniqueness of our consumers and everyone working at Beiersdorf. 

Citește mai departe...

Public Affairs Solutions has proudly joined the Romanian Diversity Charter and so we promise to maintain and uphold the principles we build our hard work on - diversity and inclusion. Diversity is the one true thing we have in common, and we should celebrate it every single day. We aim to create an environment where every colleague could bring their whole self to work. Guided by the Romanian Diversity Charter positive influence, we are convinced that we can make it and inspire our clients too.

Codrin Scutaru, CEO Public Affairs Solutions

Citește mai departe...

La Optima, cea mai valoroasă resursă a companiei au fost, sunt și vor fi oamenii. Iar cheia succesului este data de modul în care îi aducem împreună, încurajând diversitatea, asigurând egalitatea de șanse și reușind incluziunea pentru toți colegii noștri, pentru a-i putea pune în valoare. Puterea unei organizații stă în diversitate și cu cât înțelegem asta mai repede, cu atât mai repede se va dezvolta și înflori organizația, pe o cultură sănătoasă, în care oamenii își pot realiza potentialul. Optima se mândrește că nu este doar un furnizor tipic de soluții de tip outsourcing, ci este a doua casă pentru toți colegii, indiferent de gen, vârstă, etnie, orientare sexuală, rasă, credință religioasă sau abilități fizice, fiecare având locul sau aici și găsindu-și echilibrul propriu între muncă și viața personală.

Citește mai departe...

NN România susține diversitatea, incluziunea și egalitatea de șanse și aplică permanent aceste principii în tot ceea ce face, cu angajamente susținute atât în interiorul echipei, cât și în comunitățile din care face parte. Pentru a-și duce misiunea și mai departe, NN semnează Carta Diversității și se alătură celor 14500 de semnatari din Uniunea Europeană. 

Citește mai departe...

Camelia Ene, CEO & Country Chair, MOL România, a declarat:

Diversitatea și Incluziunea reprezintă elemente cheie ale strategiei MOL România, având ca fundament patru piloni principali: diversitatea generațională, egalitatea de gen, bunăstarea angajaților și perspectiva transformațională în ceea ce privește capacitatea de lucru a echipelor noastre. Cel de-al patrulea pilon reprezintă și o valoare de bază a companiei, aceea că fiecare membru al echipei este apreciat în funcție de potențialul său și de abilitățile de lucru, fără să fie definit de limitările sale ori de dizabilitate. Credem că talentul nu are vârstă, gen sau origine.

Citește mai departe...

Brico Dépôt semnează Carta Diversității, luându-și astfel un angajament public de a promova și implementa practici în spiritul valorilor companiei, care susțin diversitatea, egalitatea de șanse și incluziunea. Aderarea la această inițiativă reprezintă o reafirmare a misiunii interne de a menține și încuraja un mediu organizațional sănătos, care are la bază principii precum respectul reciproc, echitatea și valorizarea diferențelor individuale.

Citește mai departe...

Sunt onorat că semnam Carta Diversității din România. De altfel, echitatea, incluziunea și diversitatea se regăsesc între preocupările noastre constante.  

Prin semnarea Cartei, demonstrăm încă o dată angajamentul nostru pentru a crea un mediu de lucru plăcut și firesc, în care orice angajat poate fi autentic.

Citește mai departe...

"Diversitatea stă la baza culturii noastre organizaționale și prin actiuni zilnice promovăm respectul și aprecierea pentru fiecare dintre colegii și colaboratorii noștri. Diversitatea și incluziunea conduc la idei valoroase și contribuie la promovarea unui mediu de lucru pozitiv care, nu numai că promovează egalitatea, dar conduce și la rezultate care se traduc în performanță. De aceea, semnarea Cartei Diversității reprezintă pasul firesc de a recunoaște public valoarea pe care o mentalitate incluzivă o aduce companiei”, a declarat Andreea Ion, Group HR Manager, Druckfarben. 

Citește mai departe...

Vlad Cretu, H.O. E2E Solution Engineering, declared:

Diversity is the cornerstone for building value-based organizations and this in turn will prove to be critical for these organizations to thrive in the marketplace. I am proud to be part of the leadership team of an organization such as _VOIS, which supports and promotes the progress of Diversity, Equity and Inclusion in the workplace, and in particular in the Tech field.  

Citește mai departe...

Alina Elena Genes, CEO PET Recycling Division GreenFiber, a declarat:

Ne alăturăm cu bucurie proiectului Carta Diversității, consolidând astfel angajamentul companiei față de principiile diversității, incluziunii și egalității de șanse. GreenFiber este unul dintre cei mai importanți producători de fibre sintetice reciclate din Europa și un important angajator din Buzău, Urziceni și Iași, contribuind activ, încă de la începuturile sale, din 2006, la bunăstarea comunităților alături de care se dezvoltă.

Citește mai departe...

Marius Costache, CEO GreenWEEE, a declarat:

Ne alăturăm cu bucurie proiectului Carta Diversității, consolidând astfel angajamentul companiei față de principiile diversității, incluziunii și egalității de șase. Suntem o companie care încurajează libertatea de expresie și pune preț pe experiențele diferite ale angajaților, fiind conștienți că o cultură incluzivă stă la baza unei companii solide.

Citește mai departe...

“Diversity is and has been from the start a part of our everyday lives here at Gameloft. In fact, diversity makes the world and our work more interesting. It challenges us to think outside the box, be more creative, to acknowledge each other’s opinions and exercise empathy. Gameloft Romania is a diverse and inclusive company, an equal opportunity employer, where everybody can be somebody” - Paul Friciu, VP Production Eastern Europe, Gameloft.

Citește mai departe...

At Flex Romania, we are committed to embedding inclusion and diversity into everything we do. We are actively pursuing, implementing and reviewing working practices that enable a diverse and inclusive business strategy and working environment that are truly representative and supportive of our colleagues, customers and communities.

Citește mai departe...

"Steelcase is honored to sign the Romanian Diversity Charter in the same year that we are celebrating 10 years of being present in the Romanian market. This initiative complements the work already being done to strengthen our commitment to diversity, equity and inclusion within our company. Steelcase has exemplified a commitment to diversity through its core values and now, having specific objectives related to DEI allow the company’s leadership and employees across the globe to act with unity" -Mihaela Oltean, Managing Director Steelcase. 

Citește mai departe...

“Misiunea Identity.Education este să ofere o platformă culturală, artistică, comunitară pentru comunitatea LGBTQIA+ locală. O astfel de misiune nu poate fi susținută decât prin aderarea colectivă la valori de incluziune și diversitate, valori centrale, chiar obligatorii, în munca pe care o facem. Ne bucurăm să fim și noi semnatari ai Cartei Diversității, un spațiu în care vedem organizații atât din sectorul civil, privat sau public, care își asumă munca pentru o societate în care nimeni nu este tratat diferit indiferent de vârstă, sex, dizabilitate, etnie, orientare sexuală sau identitate de gen” - Andre Rădulescu, fondatorx Identity.Education.

Citește mai departe...

„Puterea Dentsu constă în diferență. Diversitatea, Echitatea și Incluziunea sunt priorități pentru noi, de aceea eforturile noastre s-au concentrat în a căuta perspective diverse, în a sărbători diferențele și a construi o cultură incluzivă în care toată lumea să fie confortabilă la locul de muncă.

Citește mai departe...

“Ne alăturăm cu bucurie platformei Cartei Diversității din România. Colegii noștri sunt cei care ne alimentează succesul și credem în eliminarea barierelor și în împuternicirea oamenilor, indiferent de etnie, vârstă, sex, religie, educație, dizabilități sau orientare sexuală. Respectăm și apreciem ceea ce ne face diferiți, creând un mediu sigur, pozitiv și încurajator, unde fiecare are posibilitatea de a se dezvolta și a explora aceste diferențe, iar împreună să ne atingem obiectivele de activitate și să ne respectăm promisiunea față de pacienți.

Citește mai departe...

“Suntem mândri să fim semnatari ai Cartei Diversității în România. Principiile acesteia ne ghidează strategiile de recrutare și dezvoltare, deoarece credem că puterea noastră stă tocmai în diversitate ca răspuns la complexitate. Fiecare dintre angajații Deutsche Bahn Cargo Romania aduce valoare prin unicitatea lui. Diversitatea și Incluziunea sunt două direcții care duc spre inovație și ne asigură adaptarea la această lume aflată mereu în schimbare”, a declarat Andreea Ciulacu, HR Director Deutsche Bahn Cargo Romania S.R.L.

Citește mai departe...

“Suntem mândre să semnăm Carta Diversității din România și să adoptăm principiile sale.

She is MOM este cea mai inovatoare platformă pentru femei din Europa, premiată de mai multe ori pentru inițiativele sale. She is MOM invită companiile să se alăture obiectivelor globale de educație de calitate, egalitatea de gen, egalitatea de șanse, incluziune și diversitate. De asemenea, educăm femeile și mamele din România să își cunoască drepturile și să contribuie la respectarea lor.

Citește mai departe...

„Universitatea Politehnica Timișoara reprezintă de un secol un pol al inovației pentru vestul țării și continuă să ducă mai departe această tradiție. Fiind o universitate tehnică, are la bază dezvoltarea tehnologiei pentru progresul societății, iar în ceea ce privește tehnologia, aceasta nu face diferențe de gen, rasă, cultură, religie, etnie, naționalitate, personalitate sau orice alte trăsături care conferă unicitate fiecăruia dintre noi. Tot în acest fel, pentru Universitatea Politehnica Timișoara valorizarea și recunoașterea potențialului fiecărei persoane în parte este și va rămâne o prioritate.

Citește mai departe...

„Succesul PAID depinde de măsura în care fiecare membru al echipei noastre reușește să-și atingă potențialul, în baza abilităților native și a competențelor dobândite. Punem mare accent pe egalitatea de șanse, prețuind diversitatea ca pe o sursă de creativitate, inovație și progres. Semnăm Carta Diversității într-un demers care vine, în mod natural, să valideze aceste valori organizaționale pe care le trăim și le promovăm în compania noastră.

Citește mai departe...

“At Mazars, Diversity & Inclusion (D&I) is at the very core of the modern firm we strive to be; a firm that balances the needs of today with those of tomorrow and future generations, that contributes to society, acts responsibly, and cares about the interests of all our stakeholders.

Read more

“Semnăm Carta Diversității având convingerea că experiențele și perspectivele diferite conduc la realizarea lucrurilor mărețe. Credem în egalitatea de șanse și ne propunem să creștem aceste valori și practici în cultura noastră organizațională. Aderarea la principiile Cartei reprezintă un prim pas din planul nostru de formare a deprinderilor cu impact pozitiv asupra societății românești.

Citește mai departe...

Gyula Fater, CEO OTP Bank România, a declarat:

“Cred că este timpul ca diversitatea să nu fie doar tolerată, ci să trăim în ea cu bucurie. Pentru a ajunge la această stare de spirit trebuie să fim capabili să înfrângem prejudecățile, să eliminăm barierele ridicate și să ne dăm seama că acest lucru nu atentează în niciun fel la coerența valorilor noastre, ci din contră, reprezintă un câștig pentru echipe, comunități, chiar și pentru sine.

Citește mai departe...

”Suntem în egală măsură onorați și mândri să ne alăturăm unei comunități ale cărei principii și valori au la bază egalitatea de șanse și diversitatea. Semnarea Cartei Diversității este un pas firesc pe care îl facem, menit să reafirme dedicarea noastră față de promovarea acestor valori atât în cadrul Asociației Furnizorilor de Servicii de Resurse Umane (AFSRU), cât și în cadrul companiilor pe care membrii acesteia le reprezintă.

Citește mai departe...

“Ne mândrim cu statutul de semnatar al Cartei Diversității, aderarea la Cartă confirmând principii de bază și valori prezente încă de la început în compania noastră, vizibile în activitățile din fiecare zi. Aplicam principiile egalității de șanse în toate domeniile, având, de exemplu, o pondere egală în împărțirea pe sexe în cadrul membrilor de board, iar la nivel de conducere de magazine, proporția majoritară fiind reprezentată de femei.

Citește mai departe...

3 din 4 angajați au colegi care aparțin grupurilor vulnerabile sau minoritare

• Diversitatea este o realitate a organizațiilor din România: 3 din 4 angajați au colegi care aparțin grupurilor vulnerabile sau minoritare
• 36% dintre angajați confirmă eforturile companiilor de a asigura un mediu de lucru divers și incluziv
• Mediul de lucru incluziv are impact pozitiv direct în satisfacția angajaților la locul de muncă

Citește mai departe...