MEGA IMAGE a semnat Carta Diversității din România

„Suntem responsabili să creăm și să contribuim continuu la un mediu de lucru incluziv, care asigură o remunerație egală pentru aceeași muncă și promovează aceleași oportunități pentru femei și bărbați.

Continuăm să construim o cultură care să incurajeze, să sprijine și să sărbatorească diversitatea angajaților noștri. Impreună suntem mai puternici, inovăm și suntem mai aproape de clienții, partenerii și comunitățile în care suntem prezenti.

Prin semnarea Cartei Diversității din România credem cu tărie că facem încă un pas important în construirea unei comunități incluzive, în care diversitatea este apreciată. Mai mult decât atât, prin lansarea strategiei interne de Diversitate și Incluziune și, prin toate acțiunile concrete, consolidăm brandul de angajator și ne dorim să creăm un sentiment de apartenență la comunitate, să dezvoltăm un mod de a gândi și de a acționa prin care toată lumea este acceptată, apreciată, își poate exprima pe deplin potențialul personal si profesional și se simte confortabil, indiferent de gen, vârstă, religie, naționalitate, statut social. Susținem aceasă strategie cu atât mai mult în contextul actual, implicându-ne activ și venind cu soluții concrete în ajutorarea celor care au atât de multă nevoie de ajutor”, a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.


Mega Image își propune sa devină un angajator de top în industria de retail alimentar, perceput ca partener de încredere. Construim în acest scop o comunitate incluzivă, în care diversitatea este apreciată. Devenim un vecin mai bun, un factor de impact social pozitiv. Nutrim o cultură bazată pe toleranță, respect, încredere, recunoaștere, punând în valoare diferențele si abilitățile care ne fac mai puternici împreună. Credem cu tărie în echitate cu privire la procesele decizionale și ne propunem să construim alături de colegii noștri aptitudini de leadership incluziv. În Mega Image, etichetăm produse, nu oameni!

Carta Diversității din România este o inițiativă care reunește la aceeași masă grupuri cointeresate dintre cele mai diverse și care propune semnatarilor săi o platformă colaborativă de acțiune, dezbatere și schimb de bune practici în jurul managementului diversității. Carta Diversității reunește la aceeași masă 162 de semnatari, acoperind cca. 217.000 de angajați care și-au asumat public principiile Cartei. Detalii despre aderare și programele Cartei la https://www.cartadiversitatii.ro/