Druckfarben semnează Carta Diversității din România

"Diversitatea stă la baza culturii noastre organizaționale și prin actiuni zilnice promovăm respectul și aprecierea pentru fiecare dintre colegii și colaboratorii noștri. Diversitatea și incluziunea conduc la idei valoroase și contribuie la promovarea unui mediu de lucru pozitiv care, nu numai că promovează egalitatea, dar conduce și la rezultate care se traduc în performanță. De aceea, semnarea Cartei Diversității reprezintă pasul firesc de a recunoaște public valoarea pe care o mentalitate incluzivă o aduce companiei”, a declarat Andreea Ion, Group HR Manager, Druckfarben. 

Druckfarben Hellas S.A. este un grup de companii fondat în 1970 și care activează în domeniul cernelurilor, al acoperirilor arhitecturale și al sistemelor cu eficiență energetică.

Prezență internațională importantă în creștere, în Europa Centrală și de Est, prin filiale în România, Bulgaria, Serbia și Cipru și prin reprezentanți în Malta, Turcia, Tunisia, Liban, Ungaria, Slovenia, Israel și tările din Golf.

În Africa de Vest, compania operează printr-un joint-venture cu grupul AG Leventis din Nigeria și țările vecine din Comunitatea Economică a Statelor Africii de Vest (ECOWAS). Strategia companiei include extinderea activităților sale de export către țări noi, sprijinite de o rețea puternică de parteneri locali.

Carta Diversității din România este o inițiativă care reunește la aceeași masă grupuri cointeresate dintre cele mai diverse și care propune semnatarilor săi o platformă colaborativă de acțiune, dezbatere și schimb de bune practici în jurul managementului diversității. Carta Diversității reunește la aceeași masă 163 de semnatari, acoperind cca. 217.000 de angajați care și-au asumat public principiile Cartei. Detalii despre aderare și programele Cartei la https://www.cartadiversitatii.ro/