dentsu Romania a semnat Carta Diversității

„Puterea Dentsu constă în diferență. Diversitatea, Echitatea și Incluziunea sunt priorități pentru noi, de aceea eforturile noastre s-au concentrat în a căuta perspective diverse, în a sărbători diferențele și a construi o cultură incluzivă în care toată lumea să fie confortabilă la locul de muncă.

Ne angajăm să facem schimbări durabile pe termen lung în societate și în afacerile noastre pentru a asigura o cultură a corectitudinii, echității și egalității pentru toți. Avem un set clar de principii globale care guvernează modul în care funcționăm și reflectă intenția noastră de a fi o organizație care promovează bunăstarea și incluziunea tuturor oamenilor noștri, indiferent de etnie, rasă, orientare sexuală, sex, vârstă și abilități fizice diferite”, a declarat Florina Vărzariu, Managing Director dentsu Romania. 


Dentsu Romania este prezentă pe piață din 2001 odată cu lansarea Carat Romania. În prezent, Dentsu Romania (sub care acționează brandurile Carat, Isobar, iProspect, dentsu X) oferă servicii de Communication Planning, Media Planning & Buying, Digital Transformation, Performance Services, Digital Creative Services pentru mai mult de 110 clienți.

In mai 2020 Dentsu Romania a devenit parte din clusterul pe CEE al Dentsu CEE (care include piețele din Romania, Bulgaria, Croația & Adriatica, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia si Polonia).

Carta Diversității din România este o inițiativă care reunește la aceeași masă grupuri cointeresate dintre cele mai diverse și care propune semnatarilor săi o platformă colaborativă de acțiune, dezbatere și schimb de bune practici în jurul managementului diversității. Carta Diversității reunește la aceeași masă 149 de semnatari, acoperind cca. 190.000 de angajați care și-au asumat public principiile Cartei. Detalii la https://www.cartadiversitatii.ro/