Bristol Myers Squibb a semnat Carta Diversității din România

“Ne alăturăm cu bucurie platformei Cartei Diversității din România. Colegii noștri sunt cei care ne alimentează succesul și credem în eliminarea barierelor și în împuternicirea oamenilor, indiferent de etnie, vârstă, sex, religie, educație, dizabilități sau orientare sexuală. Respectăm și apreciem ceea ce ne face diferiți, creând un mediu sigur, pozitiv și încurajator, unde fiecare are posibilitatea de a se dezvolta și a explora aceste diferențe, iar împreună să ne atingem obiectivele de activitate și să ne respectăm promisiunea față de pacienți.

Bristol Myers Squibb este o companie unde angajații vin la serviciu în fiecare zi având în minte transformarea vieții pacienților cu ajutorul științei. Însă este și locul unde toată lumea simte că poate vorbi liber, locul unde fiecare voce și idee este ascultată, iar experiențele diverse sunt esențiale pentru a lua cele mai bune decizii, cultura incluzivă influențând performanța și satisfacția la locul de muncă.

Pentru a ne îndeplini misiunea, de a ajuta pacienții să învingă bolile grave, suntem hotărâți să dezvoltăm o forță de muncă diversă și incluzivă. Ne dorim ca angajații să vină la serviciu cu personalitățile lor autentice, pentru a lucra și exprima opiniile contribuind astfel într-un mod unic și semnificativ la misiunea noastră din cadrul Bristol Myers Squibb”, a declarat Cătălin Radu, General Manager Bristol Myers Squibb.

Despre Bristol Myers Squibb

Combinăm agilitatea unei companii specializate în biotehnologie cu aria de acoperire și resursele unei companii farmaceutice consacrate, pentru a crea o companie biofarmaceutică de top la nivel international, în oncologie, hematologie, imunologie și boli cardiovasculare.

Valorile noastre comune reprezintă cine suntem, ce facem și cum facem. Pasiunea, inovația, stringența, responsabilitatea, incluziunea și integritatea reprezintă baza activității noastre și ne unesc comunitatea. Nu renunțăm niciodată în căutarea noastră, privind următoarea inovație care ar putea reprezenta noi speranțe pentru pacienții care au nevoie urgent, chiar astăzi, de noi opțiuni de tratament.

Simbolul nostru, mâna, reprezintă o expresie simplă și universală a vindecării, a oferirii și primirii de îngrijire medicală.  Este o reprezentare a umanității, a atingerii personale pe care o insuflăm activității noastre și fiecărui tratament pe care îl inovăm. Marca noastră încorporează în totalitate viziunea noastră, include angajamentul nostru față de știința combinată cu compasiune și de a pune pacienții, oamenii, pe primul loc.

https://www.bms.com/ro

Carta Diversității din România este o inițiativă care reunește la aceeași masă grupuri cointeresate dintre cele mai diverse și care propune semnatarilor săi o platformă colaborativă de acțiune, dezbatere și schimb de bune practici în jurul managementului diversității. Carta Diversității reunește la aceeași masă 149 de semnatari, acoperind cca. 190.000 de angajați care și-au asumat public principiile Cartei. Detalii la https://www.cartadiversitatii.ro/