OMNIASIG Vienna Insurance Group semnează Carta Diversității din România

“OMNIASIG are o tradiție de peste 25 de ani pe piața asigurărilor din România, este o companie puternică, stabilă și echilibrată, atribute dobândite prin intermediul echipei noastre de profesioniști dedicați, pasionați de ceea ce fac și care își doresc să își aducă o contribuție reală la dezvoltarea acestei industrii.

Urmărim mereu să avem un impact pozitiv asupra societății și să ne aducem aportul la formarea unei comunități sănătoase și facem toate demersurile necesare pentru a ne îndeplini aceste obiective. Semnarea Cartei Diversității reprezintă doar un pas din acest plan, prin care susținem și promovăm politica noastră de diversitate.

Credem în egalitatea de șanse, în implementarea principiilor de diversitate și incluziune și ne propunem să creștem aceste valori și practici prin cultura noastră organizațională. Perspectivele și experiențele diferite conduc către construirea un mediu prielnic de dezvoltare a fiecărui individ și, implicit, la performanță”, a declarat Mihai Tecau, Președintele OMNIASIG Vienna Insurance Group.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piața asigurărilor din România, menținându-se constant în topul celor mai mari asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național. Cei peste 1.100 de angajați oferă constant clienților și partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul celor peste 25 de ani. Prin apartenența la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi stabilitate și putere financiară, precum și expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

OMNIASIG promovează excelența, responsabilitatea și integritatea în tot ceea întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societății și a comunității în care își desfășoară activitatea.

Carta Diversității din România este o inițiativă care reunește la aceeași masă grupuri cointeresate dintre cele mai diverse și care propune semnatarilor săi o platformă colaborativă de acțiune, dezbatere și schimb de bune practici în jurul managementului diversității. Carta Diversității reunește la aceeași masă 128 de semnatari, acoperind cca. 182.000 de angajați care și-au asumat public principiile Cartei.