Mondelez România semnează Carta Diversității

Mondelez România se alătură cu mândrie Cartei Diversității, o inițiativă care este un punct de referință în dezbaterea națională despre diversitate. Perspectivele diverse favorizează dezvoltarea unor branduri relevante, puternice, ne permit să investigăm idei noi, să beneficiem la maxim de potențialul angajaților noștri, având un impact pozitiv în business, dar și în societate.

Ne dorim să inspirăm și să motivăm oamenii talentați din compania noastră, care au background diferit, să creăm un mediu care să favorizeze creativitatea și să îi încurajăm să ne provoace pentru a fi mai buni. Pentru a atinge obiectivul ambițios de a deveni cea mai bună companie de snacking din lume, este important să continuăm să apreciem și să încurajăm diversitatea, valorizând ce ne unește, dar și ce ne face să fim unici.

Ivaylo Naydenov, Director General Mondelez Romania, Bulgaria si pietele din estul Adriaticii


Mondelez Romania este parte a grupului Mondelez International si este liderul categoriilor de ciocolata si biscuiti pe piata locala. Compania are aproximativ 170 de angajati. Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) își dorește să devină cea mai bună companie de snacking din lume, veniturile nete din 2017 fiind de aproximativ 26 miliarde de dolari. Creând momente de bucurie în aproximativ 160 de țări, Mondelēz International este lider global pe piețele de biscuiți, ciocolată, gumă, bomboane și băuturi pudră, cu branduri puternice de biscuiți, ca Oreo și belVita; ciocolată - Cadbury Dairy Milk și Milka; gumă – Trident. Mondelēz International este membru în Standard and Poor’s 500, Nasdaq 100 și Dow Jones Sustainability Index.