Sodexo Romania semnează Carta Diversităţii

„Sodexo și-a luat angajamentul de a îmbunătăți calitatea vieții femeilor și de a promova egalitatea de gen. În România, continuăm să fim alături de femei și milităm pentru a promova egalitatea de gen și un standard de viață ridicat.

Echipele mixte sunt cele mai inovatoare, mai productive și mai performante. Ne mândrim că în echipa Sodexo România, femeile reprezintă 58% din numărul total al angajaților, cu o reprezentare de 48% în echipa de conducere. Atunci când femeile sunt împuternicite, suntem cu toții mai puternici. Una dintre misiunile noastre este astfel să sprijinim dezvoltarea femeilor atât în echipele noastre, cât și în comunitățile în care ne desfășurăm activitatea”.

Sven Marinus, Country CEO Benefits and Rewards Sodexo in Romania


Compania Sodexo a fost infiintata de catre Pierre Bellon in 1966 in Marsilia, Franta, si este astazi lider mondial in Solutii pentru Calitatea Vietii de Zi cu Zi. Grupul opereaza in 80 de tari cu peste 420.000 de angajati care impartasesc aceeasi pasiune de a oferi servicii. Sodexo are incredere ca o buna calitate a vietii sporeste satisfactia si motivatia indivizilor, jucand astfel un rol important in performanta organizatiilor.