Vodafone Romania semnează Carta Diversității

Compania se angajează public să continue implementarea principiilor de diversitate şi incluziune în practicile organizaţiei.

„În Vodafone România, diversitatea şi incluziunea sunt parte din ADN-ul nostru şi unul dintre punctele noastre forte ca organizaţie. Avem aproximativ 3000 de colegi în toată ţara, fiecare dintre ei având o contribuţie distinctă în cadrul echipei noastre, un mod propriu şi valoros de a percepe lumea şi de a se implica în succesul companiei. Această diversitate susţine dinamismul organizaţiei noastre, este unul dintre atuurile importante care ne ajută să inovăm şi să ne înţelegem mai bine clienţii şi partenerii, care sunt la fel de diverşi pe cât suntem şi noi.

Credem cu tărie în această normalitate, în care toţi putem fi noi înşine în mediul nostru profesional, indiferent de lucrurile care ne diferenţiază. Ne propunem să ducem mai departe această misiune. Ne bucurăm, aşadar, să fim semnatari ai Cartei Diversităţii şi să promovăm în continuare principiile diversităţii şi ale incluziunii în tot ceea ce facem.“ 

Florin Petrescu, Human Resources Director, Vodafone România