Essilor România semnează Carta Diversității

Diversitatea este o valoare cheie pentru grupul Essilor și ea ne conduce spre performanță; un motiv în plus să ne alăturăm cu bucurie semnatarilor Cartei Diversității, inițiativă pe care o felicităm în România.
Diversitatea și valoarea pe care o atribuim diferențelor sunt punctele tari care îmbogățesc experiența noastră umană. Ele însoțesc expansiunea geografică a Essilor și adaptarea la culturile locale. Diversitatea ne-a modelat cultura, istoria și identitatea si reflectă astăzi atât piețele în care lucrăm, cât și echipele noastre, partenerii specialiști ai vederii și colaboratorii.

Suntem convinși că diversitatea este un vector important în capacitatea noastră de a inova; ne hrănește creativitatea și creează valoare deoarece includerea unor perspective diverse ne permite să inovăm mai eficient.
Cu peste 61.000 de angajați la nivel mondial, diversitatea talentelor și a culturilor este unul dintre punctele forte ale noastre.
Diversitatea la Essilor este multi-fațetă. Când vorbim despre diversitate, ea acoperă diversitatea bărbaților și a femeilor, integrarea persoanelor cu dizabilități, dar și a diversității generaționale, talentelor și culturale.

Ionela Știrbeț, Marketing Manager Essilor România


Lider mondial în rândul companiilor producătoare de lentile de ochelari, Essilor realizează și comercializează o gamă largă de lentile pentru îmbunătățirea și protejarea vederii. Misiunea companiei este aceea de a îmbunătăți viețile oamenilor prin îmbunătățirea vederii. Pentru a-și îndeplini această misiune, Essilor investește anual peste €200 milioane în cercetare și dezvoltare, angajându-se să aducă pe piață în permanență produse noi, mai eficiente. Mărcile sale reprezentative sunt Varilux®, Crizal®, Transitions®, Eyezen™, Xperio®. De asemenea, Essilor dezvoltă și comercializează echipament, instrumente și servicii pentru profesioniștii din domeniul îngrijirii oculare.
Essilor are 61,000 de angajați în întreaga lume. Produsele sale sunt vândute în peste 100 de țări, iar compania deține 32 de fabrici, 490 de laboratoare și unități de șlefuire a lentilelor, precum și cinci centre de cercetare și dezvoltare în întreaga lume.