Ursus Breweries a semnat Carta Diversității din România

Sunt onorat că semnam Carta Diversității din România. De altfel, echitatea, incluziunea și diversitatea se regăsesc între preocupările noastre constante.  

Prin semnarea Cartei, demonstrăm încă o dată angajamentul nostru pentru a crea un mediu de lucru plăcut și firesc, în care orice angajat poate fi autentic.

Obiectivele noastre privind diversitatea și egalitatea de gen sunt esențiale pentru evoluția companiei. Sunt încrezător că ne îndreptăm către o cultură organizațională în care o idee bună poate veni de la oricine, în care toată lumea are o voce, reușind astfel împreună să ne atingem ambițiile pentru viitor.”

 Paul Barnett, Președintele Ursus Breweries

 

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, Viper Hard Seltzer, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International și a obținut certificarea Top Employer România în 2022 și 2021. Pentru mai multe informații despre companie și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.

Carta Diversității din România este o inițiativă care reunește la aceeași masă grupuri cointeresate dintre cele mai diverse și care propune semnatarilor săi o platformă colaborativă de acțiune, dezbatere și schimb de bune practici în jurul managementului diversității. Carta Diversității reunește la aceeași masă 165 de semnatari, acoperind cca. 220.000 de angajați care și-au asumat public principiile Cartei. Detalii despre aderare și programele Cartei la https://www.cartadiversitatii.ro/