She is MOM semnează Carta Diversității din România

“Suntem mândre să semnăm Carta Diversității din România și să adoptăm principiile sale.

She is MOM este cea mai inovatoare platformă pentru femei din Europa, premiată de mai multe ori pentru inițiativele sale. She is MOM invită companiile să se alăture obiectivelor globale de educație de calitate, egalitatea de gen, egalitatea de șanse, incluziune și diversitate. De asemenea, educăm femeile și mamele din România să își cunoască drepturile și să contribuie la respectarea lor.

Misiunea She is Mom este să îndrume cât mai multe femei, atât din România, cât şi din întreaga lume, oferindu-le acces la resursele necesare dezvoltării lor profesionale. Conectăm femeile cu mentori, consilieri în carieră și le oferim femeilor oportunități educaționale și profesionale de dezvoltare și creștere.

Pe de altă parte, She is MOM este o platforma în care companiile pot găsi soluții pentru creșterea lor, alegerea profesioniștilor de care au nevoie, mentorat pentru angajații lor și o gamă largă de beneficii pentru ei. Urmărim, de asemenea, retenția angajatilor și dezvoltarea de noi oportunități pentru ei.

Valorile noastre sunt încrederea, respectul, autenticitatea, performanță și evoluție.”


Platforma She is Mom s-a lansat pe piața din România în anul 2019. În present, She is Mom are în portofoliu de peste 4000 de membri, peste 80 de mentori, naționali și internaționali și oferă membrilor comunităţii sale peste 50 de beneficii din cele mai diverse domenii, de la dezvoltare personală la formare profesională.

Mentorii comunității noastre sunt profesioniști, specialiști în diverse domenii - psihologie, finanțe, marketing, legislație, resurse umane, business development, IT, vânzări și management de proiect.

De asemenea beneficiile prezente în platformă acoperă și ele o gamă largă de nevoi, de la cursuri educaționale, servicii medicale, programe de coaching, nutriție, parenting, cursuri IT, servicii de branding la multe altele.

Platforma She is MOM este dedicată femeilor și companiilor.

Carta Diversității din România este o inițiativă care reunește la aceeași masă grupuri cointeresate dintre cele mai diverse și care propune semnatarilor săi o platformă colaborativă de acțiune, dezbatere și schimb de bune practici în jurul managementului diversității. Carta Diversității reunește la aceeași masă 145 de semnatari, acoperind cca. 190.000 de angajați care și-au asumat public principiile Cartei. Detalii la https://www.cartadiversitatii.ro/