Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) a semnat Carta Diversității

„Succesul PAID depinde de măsura în care fiecare membru al echipei noastre reușește să-și atingă potențialul, în baza abilităților native și a competențelor dobândite. Punem mare accent pe egalitatea de șanse, prețuind diversitatea ca pe o sursă de creativitate, inovație și progres. Semnăm Carta Diversității într-un demers care vine, în mod natural, să valideze aceste valori organizaționale pe care le trăim și le promovăm în compania noastră.

Suntem conștienți că modelul pe care-l setăm intern afectează familiile angajaților noștri și comunitățile lor, lucru care ne onorează și responsabilizează deopotrivă. Tocmai de aceea, încurajăm și alte companii să valideze aceste valori fundamentale care ne ajută să construim o lume mai diversă, mai incluzivă și mai sigură pentru fiecare dintre noi”, a declarat Nicoleta Radu, Director General, PAID Romania.

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăților de asigurare pentru încheierea de asigurari obligatorii de locuință, în conformitate cu prevederile Legii nr. 260/2008.Conform prevederilor legii, PAID administrează sistemul de asigurare obligatorie a locuințelor, care acoperă trei riscuri de bază specifice României: - Cutremur - Inundații - Alunecări de teren.

Carta Diversității din România este o inițiativă care reunește la aceeași masă grupuri cointeresate dintre cele mai diverse și care propune semnatarilor săi o platformă colaborativă de acțiune, dezbatere și schimb de bune practici în jurul managementului diversității. Carta Diversității reunește la aceeași masă 142 de semnatari, acoperind cca. 190.000 de angajați care și-au asumat public principiile Cartei. Detalii la https://www.cartadiversitatii.ro/