Elton Corporation semnează Carta Diversității din România

Brîndușa Alexandru, General Manager Elton Corporation, a declarat: “Angajamentul nostru de a stabili și susține o cultură corporatistă bazată pe diversitate, care apreciază și conferă performanță, inovație și agilitate este gravat în inima ELTON. Este de datoria noastră să participăm la inițiativa Cartei Diversității din România și a Platformei Europene de Diversitate, un efort comun care va duce la o prosperitate durabilă pentru societățile noastre, în timp ce garanteaza angajamentului nostru de a respecta diversitatea în întregul ecosistem al Grupului ELTON.”

ELTON GROUP este un distribuitor de top pentru mai bine de 2500 de produse care includ aditivi alimentari, produse chimice de specialitate, elemente biotehnologice și materii prime chimice de bază, acoperind o gamă largă de aplicații industriale pe piața sud-est europeană, cu 9 facilități logistice cu o capacitate totală de 26.000 metri pătrați care deservesc teritoriul grupului din Grecia, Cipru, Albania, România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Moldova, Ucraina și Turcia.

Fondată în urmă cu 40 de ani, ELTON GROUP combină un portofoliu de furnizori mondiali premium, o cultură orientată spre client prin expertiza noastră unică în lanțul de aprovizionare și talentul angajaților noștri, în furnizarea de soluții și produse chimice și ingrediente industriale de vârf care să le permită clienților să se dezvolte și să producă produse inovatoare și de succes.

În 1997, ELTON CORPORATION SA - ROMÂNIA a fost înființată ca prima companie afiliată a ELTON GROUP, organizată în 5 departamente active, (1) Produse alimentare și băuturi (2) Vopseluri, adezivi, construcții, materiale plastice (3) Cosmetice, uz casnic, farmaceutice (4) Tratarea apelor și a metalelor, Textile și tăbăcărie (5) Produse agrochimice.

Poziția solidă corporativă și financiară a ELTON, echipa noastră de vânzări cu experiență care acoperă piața din România, împreună cu cele 2 centre logistice de ultimă generație din București și Cluj, ne-au permis să construim cu clienții noștri un parteneriat de afaceri pe termen lung.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne vizitați pe www.elton-group.com

Carta Diversității din România
Lansarea oficială a Cartei a avut loc pe 18 aprilie 2018, România devenind astfel a 21-a țară din Uniunea Europeană cu o Cartă a Diversității și beneficiind de statutul de membru în cadrul Platformei Europene de Diversitate. Carta Diversității reunește la aceeași masă 113 semnatari, acoperind cca. 157.000 de angajați, care și-au asumat public principiile Cartei, pentru ca diversitatea, egalitatea de șanse și incluziunea socială să devină valori recunoscute și respectate în România.