Inditex semnează Carta Diversității din România

Compania se angajează public să continue implementarea principiilor de diversitate şi incluziune în practicile organizaţiei.

„Într-un grup de companii care însumează peste 174.000 de colegi la nivel mondial, diversitatea de culturi, istoric profesional și experiențe reprezintă un punct esențial al dezvoltării noastre. Credem cu tărie că, atrăgând talente diverse, vom putea să înțelegem mai bine clienții și comunitățile din care facem parte. Ne mândrim cu un mediu de lucru unde toți oamenii se pot afirma și pot avea succes, iar aderarea la Carta Diversității reprezintă un pas în plus pe care îl facem pentru egalitatea de șanse. In final, unicitatea fiecărui membru al echipei e ceea ce ne diferențiază, aspect care se reflectă în colecții variate și în posibilitatea de a surprinde constant”, a declarat Paul Cuza, General Manager Inditex.


Inditex (Industria del Diseno Textil) este cel mai mare retailer de fashion din lume. Grupul deţine, în prezent, o reţea de 7.490 de magazine, în 96 de ţări, operând brandurile Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home şi Uterqüe.