OTP Leasing Romania semnează Carta Diversității

Un proiect de amploarea celui inițiat sub umbrela Cartei Diversității ne arată că există multe programe cu substanță, valoroase pentru susținerea și promovarea unui mediu deschis din toate punctele de vedere. Perspectivele se schimbă: de la renunțarea la anumite stereotipii, la mai multă deschidere a industriilor dominate de anumite tipare profesionale, pregătirea companiilor pentru o nouă generație de profesioniști.

Noi, echipa OTP Leasing Romania, am semnat Carta Diversității pentru că reprezintă o direcție în care noi construim. Trăim într-o societate în care diversitatea este o realitate - de la cea geografică până la cea a ideilor - nu este doar de rigueur. Este firesc să ne dorim integrarea acestei realități cu valorile noastre, de la naționalități diferite printre colegii noștri, poziții manageriale deținute de persoane cu profiluri distincte sau derularea unor programe care să ofere un spațiu potrivit pentru aspirațiile lor profesionale. În fond, nu mai vorbim despre un mediu de lucru care îți oferă un birou, ci un întreg mecanism care te sprijină să inovezi, să crești, să experimentezi.

Ne alăturam semnatarilor deoarece dorim să contribuim la knowlegde-sharing a bunelor practici astfel încât discuțiile despre diversitate să devină mainstream.

Steliana Moraru, Marketing Manager OTP Leasing Romania