MAHLE Romania semnează Carta Diversității

Suntem onorați că MAHLE este unul dintre semnatarii Cartei Diversității din România. Valori precum respectul și spiritul de echipă au fost mereu prezente și susținute în compania noastră, încurajând angajații să muncească împreună în vederea realizării unui scop comun. Conceptul de diversitate și incluziune presupune acceptarea, respectarea și valorificarea perspectivelor și ideilor tuturor angajaților noștri, consolidând astfel atât comunicarea internă, dar și modul în care MAHLE se raportează la provocările zilnice pentru satisfacerea clienților.

Diversitatea oferă libertate de exprimare, creativitate și motivație sporită, îmbunătățind eficiența personalului existent și reducând migrația forței de muncă. Ne bucurăm că suntem printre primele organizații din Vestul țării care adoptă în mod oficial aceste valori și că propunem o nouă viziune aducătoare de beneficii.

Am lansat intern conceptul de diversitate și incluziune, încurajând fiecare angajat să reflecteze asupra sentimentului care dorim să reiasă din activitatea noastră: toleranța.
Viziunea noastră este să promovăm diversitatea și incluziunea în întreaga companie. Primele măsuri pe care le luăm sunt orientate spre patru mari domenii de activitate: Recrutare și selecție, Dezvoltare și instruire, Loc de muncă flexibil - Echilibrul între muncă și viața personală, Leadership și comunicare.

Invităm fiecare organizație să semneze Carta Diversității, pentru că doar așa putem face un pas mare în evoluția societății românești.

David Careless, director adjunct, MAHLE Romania.

Detalii despre MAHLE la https://www.mahle.com/