Hervis Sports & Fashion semnează Carta Diversității din România

“Ne mândrim cu statutul de semnatar al Cartei Diversității, aderarea la Cartă confirmând principii de bază și valori prezente încă de la început în compania noastră, vizibile în activitățile din fiecare zi. Aplicam principiile egalității de șanse în toate domeniile, având, de exemplu, o pondere egală în împărțirea pe sexe în cadrul membrilor de board, iar la nivel de conducere de magazine, proporția majoritară fiind reprezentată de femei.

Încurajam, de asemenea, integrarea în muncă a persoanelor cu dizabilități, atât în magazine cât și în centrală. Una dintre colaborările noastre de suflet de-a lungul ultimilor ani a fost reprezentată de cea cu Fundația Special Olympics din România, având în prezent în cadrul companiei tineri cu Sindrom Down în practică, în vederea angajării. Ne place să fim mereu aproape de clienții, angajații și partenerii noștri, comunicând proiectele pe care le derulam și, suntem convinși că, prin puterea exemplului putem contribui la o lume mai bună, mai armonioasă și mai echilibrată”, a declarat Cǎtǎlin George Pozdarie, Administrator și Director General al Hervis Sports & Fashion.

Despre Hervis Sports & Fashion

Hervis Sports & Fashion, cel mai bun retailer de articole sportive din România, este prezent la nivel naţional cu o reţea de 38 de magazine în Bucureşti, Baia Mare, Cluj, Constanța, Brăila, Iași, Galaţi, Oradea, Sibiu, Timișoara, Arad, Târgu Mureş, Piteşti, Deva, Braşov, Râmnicu Valcea, Bistriţa, Ploieşti, Turnu Severin, Roman, Satu Mare, Slobozia si Targu Jiu, Zalǎu, DN. Hervis Sports reprezintă un concept multi-brand, cu 60% din produse aparținând mărcilor sport consacrate - Adidas, Nike, Puma, Columbia, Wilson, Kettler, Scott, Fischer, Atomic etc, iar 40% mărcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems etc. Magazinele Hervis Sports ofertă o gamă variată de articole sportive de cea mai înaltă calitate, la cele mai bune prețuri și cu cele mai atractive oferte, urmând tradiţia austriacă şi experienţa în sport de peste 30 de ani.

Directorul General al Hervis Sports România, dl. Cătălin George Pozdarie, declară, subliniind importanţa practicării sportului „Consideram cǎ, mai ales acum, sportul este extrem de important pentru sănătate și nu trebuie să ne oprim din a realiza activități fizice, într-un ritm constant. Nu este nevoie de performanță, ci doar de consecvență, pentru a ne obișnui să trăim sănătos, atât din punct de vedere al mișcării cât și al alimentației. Intenționăm să fim cât mai aproape de toți cei care doresc să trăiască mai sănătos și să facă mișcare. România este o țară cu un ridicat nivel de sedentarism, doar 7% din populație practicând săptămânal un sport. Noi venim în sprijinul tuturor, oferind atât echipamentul necesar, cât şi sfaturi utile pentru practicarea diverselor sporturi.”

Carta Diversității din România este o inițiativă care reunește la aceeași masă grupuri cointeresate dintre cele mai diverse și care propune semnatarilor săi o platformă colaborativă de acțiune, dezbatere și schimb de bune practici în jurul managementului diversității. Carta Diversității reunește la aceeași masă 136 de semnatari, acoperind cca. 190.000 de angajați care și-au asumat public principiile Cartei.