EY România semnează Carta Diversității

Ana-Maria Domşa, EY Romania Diversity & Inclusion Lead, a declarat:

"La EY România, oamenii sunt cei mai importanți și facem tot posibilul pentru a crea un mediu profesional în care aceştia să se simtă valorizaţi. Acesta este motivul pentru care recrutăm persoane din medii diferite, care își aduc propriile puncte de vedere și abilități unice. Crearea celor mai performante echipe cu oameni care dețin o varietate de perspective este esențială pentru strategia pe termen lung a EY.

Gândim la modul general diferențele – context, educație, gen, etnie, naționalitate, vârstă, stiluri de lucru și gândire. Fiecare dintre noi este diferit și apreciem și respectăm lucrurile care ne fac unici.

Incluziunea este despre mobilizarea acestor diferențe: opinia fiecăruia este importantă și dorim ca oamenii noștri să simtă ușurința de a-și împărtăși gândurile indiferent de ce se întâmplă. In acest fel, toata lumea contribuie la cele mai bune rezultate personale în fiecare interactiune și acest lucru duce, în cele din urmă, la rezultate mai bune pentru întreaga organizaţie.

Obiectivele noastre sunt simple: să creăm o cultură a incluziunii, să venim cu o nouă abordare a problemelor complexe, să valorificăm talentul neexplorat și să avem un impact pozitiv asupra societății, toate acestea pentru a inspira fiecare persoană să fie autentică şi pentru a construi o lume în care cele mai diverse minți au parte de reuşite!"

Despre EY România
EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 298.000 de angajaţi în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de aproximativ 37,2 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2020. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunitățile din întreaga lume.
Prezentă în România din anul 1992, EY este liderul de pe piața serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajați din România și Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, juridică, strategie și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an, în luna iunie, la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră de internet: www.ey.com

Carta Diversității din România este o inițiativă care reunește la aceeași masă grupuri cointeresate dintre cele mai diverse și care propune semnatarilor săi o platformă colaborativă de acțiune, dezbatere și schimb de bune practici în jurul managementului diversității. Carta Diversității reunește la aceeași masă 125 de semnatari, acoperind cca. 181.000 de angajați care și-au asumat public principiile Cartei.