United Media Services semnează Carta Diversității

“Suntem deosebit de onorati sa fim printre cei care semneaza Carta Diversitatii in Romania si salutam aceasta initiativa. United Media Services este un sustinator al principiilor diversitatii si egalitatii de sanse la locul de munca. Avand in vedere ca sunt subiecte de actualitate si larga dezbatere publica, ne preocupa intr-o masura ridicata si ne dorim sa fim cat mai activi in aplicarea acestor principii in cadrul organizatiei.

Credem in diversitate si in puterea acesteia de a naste performanta crescuta si de a genera proiecte notabile si originale.”

Manuela Vasiliu, Deputy Managing Director, United Media Services


Cu peste 12 ani de experienta in crearea de strategii de media complexe, United Media Services se claseaza in top 10 agentii de media din Romania. Echipa de 45 de experti este specializata in dezvoltarea si implementarea de campanii de media integrate, proiecte speciale, campanii media in mediul digital, si in cercetare si analiza de media. United Media Services a castigat, pana acum, numeroase premii acordate de industrie, demonstrand astfel orientarea catre eficienta si indeplinirea obiectivelor clientului prin fiecare campanie dezvoltata.