Holcim România semnează Carta Diversității

La Holcim România ne propunem să aducem o schimbare în bine în viața comunităților unde activăm, precum și a angajaților și a colaboratorilor noștri. Prin strategia noastră de dezvoltare durabilă, Planul 2030, ne-am asumat obiective clare ce vizează promovarea diversității în operațiunile companiei.

Diversitatea, în toate formele ei – de gen, de vârstă, de idei, stiluri de viață – este o sursă de inspirație si reinventare continuă. Vrem să valorizăm aceste diferențe, să creăm premisele pentru inovație și motivație pentru performanță, cu încredere în potențialul unic al fiecăruia.

Prin adeziunea noastră la Carta Diversității, ne bucurăm să putem contribui la promovarea acestor valori, în industria construcțiilor cât și în întreaga societate românească. Pentru ca România să construiască mai bine.

Horia Adrian, CEO Holcim România


Holcim (România) S.A. activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România și angajează aproximativ 800 de persoane. Compania deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare, 13 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman.
Holcim România este membră a grupului LafargeHolcim, care s-a născut în urma fuziunii între egali dintre Lafarge și Holcim în 2015. Având peste 180 de ani de experiență combinată, Grupul rezultat în urma fuziunii își propune să intre într-o nouă eră de tehnologii și inovații de vârf în industria materialelor de construcții, pentru a face față provocărilor secolului 21.