Siemens România a semnat Carta Diversităţii

Siemenes România a semnat Carta Diversităţii, continuând şi întărind astfel angajamentul companiei de susţinere şi promovare a diversităţii, egalităţii de şanse şi incluziunii sociale, atât intern, cât şi extern.

„Diversitatea este un resort al inovaţiei şi al progresului, iar respectarea şi promovarea acestor valori reprezintă pentru Siemens un etalon în ceea ce priveşte politicile de resurse umane, stilul de management, dar şi comportamentul angajaţilor. Suntem mândri de faptul că aceste principii sunt valori cheie pentru Siemens România”, a declarat Titus Loew, CFO Siemens România.

Managementul diversităţii este în cadrul Siemens SRL, încă de la înfiinţare, un element cheie în cultura organizaţiei. Compania promovează activ la nivel intern şi extern incluziunea, egalitatea de şanse şi non-discriminarea, recunoscând şi preţuind diferenţele şi aptitudinile fiecărei persoane.

“Valorile Siemens se regăsesc în principiile care stau la baza acestui document, iar aderarea companiei la acestea în mod public este un pas natural pentru o cultură organizaţională bazată pe respect, încredere şi promovare a diversităţii sub toate formele ei”, a declarat Anca Tudorache, HR Manager Siemens România.

Cu o istorie de 113 ani în România, Siemens are pe plan local peste 2000 de angajaţi şi operează 4 fabrici, în Sibiu şi Buziaş şi 4 centre de cercetare-dezvoltare, în Braşov, Bucureşti şi Cluj-Napoca. Compania are trei direcţii strategice de dezvoltare: electrificare, automatizări şi digitalizare. Pentru mai multe informații, vizitați: www.siemens.ro.