Genpact România semnează Carta Diversității

Genpact Romania semnează Carta Diversitatii, agajându-se public să continue implementarea principiilor de diversitate și incluziune în practicile organizației.

Crina Ilie, VP HR Europe, Genpact România, a declarat:

„Promovarea diversității de gen este o prioritate in agenda companiei noastre si in fiecare an rulam multiple initiative si proiecte care urmaresc sustinerea si promovarea femeilor. La nivel European lucram cu parteneri precum PWN Romania, UNESCO, Incubatorul Social si Catalyst UK. Impreuna organizam, sesiuni de mentorat, sesiuni de schimb de practici in domeniu, proiecte de educare a tinerelor femei din medii defavorizate, evenimente de networking cu femei de succes din diverse domenii cu scopul de a motiva si incuraja audienta, facilitam intoarcerea la munca a tinerelor mame in conditii flexibile astfel incat sa se poata ocupa si de viata de familie, oferim oportunitati de invatare si dezvoltare angajatelor noastre prin programe multiple, special dezvoltate pentru multiple nivele de senioritate.

Suntem onorati sa ne alaturam celor ce semneaza Carta Diversitatii in Romania si ne dorim sa fim parte dintr-un alt parteneriat de succes in aceasta cauza comuna fiind perfect constienti de faptul ca inovatia si succesul sunt mult facilitate de echipele de oameni provenind din structuri profesionale si culturi diferite, femei si barbati deopotriva”