Betfair Romania Development semnează Carta Diversității din România

Compania se angajează public să continue implementarea principiilor de diversitate şi incluziune în practicile organizaţiei.

„Este o mare împlinire să fiu un ambasador al Cartei Diversității și să susțin valorile pe care aceasta le promovează.

Diversitatea a fost întotdeauna un subiect complex și uneori controversat, mult mai extins decât diversitatea de gen. Consider că asumarea ei este un simbol al evoluției unei societăți, a organizațiilor și a fiecărui individ în parte. O cultură incluzivă urmărește să pună bazele schimbării, îndreptându-se mereu către un ecosistem al diversității, iar crearea unei culturi organizaționale de acest gen necesită puterea și inspirația unor adevărați lideri.

În evoluția mea profesională și personală, am învățat că autenticitatea și vulnerabilitatea sunt o expresie mult mai valoroasă decât ambiția de a atinge perfecțiunea. Liderii autentici înțeleg diferențele dintre oameni și folosesc aceste diferențe în favoarea organizației cât și pentru a crea un viitor potrivit pentru fiecare om în parte așa cum și-l dorește, în organizație sau în afara ei. Aceștia sunt liderii care vor reuși să introducă schimbări fundamentale, ghidați de valorile și credințele lor.

În drumul nostru spre o mai profundă înțelegere a ceea ce este diversitatea în România merită să reflectăm la următoarele aspecte:
• Gândiți-vă la familia și la copiii voștri. Ce ați face dacă aceștia ar fi tratați diferit pe baza unor stereotipuri la școală sau la locul de muncă?
• De câte ori ați fost întâmpinați cu scepticism la o primă întâlnire de afaceri, deși performanțele voastre spuneau cu totul altceva?
• De câte ori ați întâlnit persoane care au văzut în voi unicitatea și v-au oferit încrederea lor? Cum a afectat aceasta evoluția voastră?

În prezent, cred că cea mai periculoasă atitudine este aceea de segregare, iar cea mai puternică strategie este cea a unității.

Pentru noi, în ceea ce privește diversitatea și incluziunea, consider că există un singur principiu important: a rămâne aproape de esența noastră unică prin a fi noi înșine, a ne exprima opiniile, a ne extinde orizonturile și a ne depăși limitele. Toate acestea vor crea un viitor conform viziunii noastre, asta chiar și cu riscul de a urma o cale neexplorată până în prezent.”, a declarat Paula Țibre, General Manager Cluj Office, Betfair Romania Development.


Betfair Romania Development este cel mai mare centru de dezvoltare software al grupului Paddy Power Betfair. Peste 800 de angajați livrează excelență la nivel internațional din sediul din Cluj-Napoca, în diferite arii ca Data Delivery, Gaming, Marketing sau Customer Management.


Contact

Dana Oancea, Forum for International Communications (semnatari companii)
0722-964382, dana.oancea@cartadiversitatii.ro
Monica Cugler, Asociația Asistență și Programe pentru Dezvoltare Durabilă – Agenda 21 (semnatari ONG-uri)
021-213114076, monica.cugler@agenda21.org.ro
Adriana Circiumaru, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (semnatari institutii publice)
0374112770, adriana.circiumaru@anfp.gov.ro